Bedankjes

Het woord dekt de lading. Bedankjes. Leuke kleine give-a-ways om je gasten, relaties en klanten te bedanken. Wat dacht je van love koekjes op een bruiloft met de namen van het bruidspaar. Of gepersonaliseerde bonbonnetjes in de showroom. Of een doos met chocolade I like duimpjes om al je medewerkers te bedanken.

In onze shop staat een aantal van onze bestsellers helemaal kant en klaar om besteld te worden en binnen een week bij jou in huis! Wil je iets anders? Duurder? Goedkoper? Alles kan. Van 60.000 afstandsbedieningen van chocola tot 5.000 koekjes met je eigen naam erop. Mail naar info@chocoloco.nl of check onze bedankjes in de shop.

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by Martijn & Ruud

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
nl_NL

LET OP; van zaterdag 8 tot en met dinsdag 18 juni is onze patisserie gesloten. Bestellingen geplaatst in de dagen voor 8 juni worden uiterlijk op 7 juni gemaakt en verstuurd. Alle bestelling vanaf 7 juni worden op donderdag 20 juni verstuurd.

Vanaf dinsdag 18 juni geldt weer onze standaard;  Alle koekjes bestellingen worden dan weer binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De levertijd voor de chocoladeproducten is altijd in overleg

  Klik hier voor meer informatie