Dag van de Zorg

Zondag 12 mei is het zover. De dag van de Zorg. En als er een beroepsgroep is die wel een extraatje verdient dan zijn het wel de mensen die werken in de zorgsector.

Nou heeft Chocoloco heel veel leuke en kleine en grotere attenties. Chocoladehartjes in allerlei verpakkingen die gepersonaliseerd kunnen worden. Chocolade duimpjes, love koekjes met je eigen tekst en wat dacht je van onze chocolade ‘op jou kunnen we bouwen’  bouwsteentjes verpakt met je eigen tekst. Bekijk al onze mogelijkheden. Wil je iets anders? Mail je vraag naar info@chocoloco.nl of ga direct naar onze shop

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by Martijn & Ruud

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
nl_NL

LET OP; van donderdag 6 tot en met dinsdag 18 juni is onze patisserie gesloten. Bestellingen geplaatst in de dagen voor 6 juni worden uiterlijk op 6 juni gemaakt en verstuurd. Alle bestelling vanaf 6 juni worden op donderdag 20 juni verstuurd.

Vanaf dinsdag 18 juni geldt weer onze standaard;  Alle koekjes bestellingen worden dan weer binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De levertijd voor de chocoladeproducten is altijd in overleg.

  Klik hier voor meer informatie