Kerst met Chocoloco

It’s bezinning to look a lot like Christmas. De een verlangt naar de lente, de ander kan niet wachten tot het Kerst is en we lekker warm thuis kunnen zitten bij de kerstboom met vrienden en familie. Voor die periode hebben we een paar heerlijke Chocoloco Christmas specials gemaakt van de lekkerste maatschappelijk verantwoorde chocolade en de heerlijkste koekjes gemaakt in de beste patisserieën van Nederland. En of je nou 1 cadeautje zoekt of voor al je vrienden of medewerkers… we doen het allemaal. En natuurlijk gepersonaliseerd. In onze shop vind je al onze  kerstproducten.

Heb je een ander idee of zoek je iets anders van koek of chocola? Laat het ons weten via info@chocoloco.nl. Gaan we samen voor een lekkere kerst zorgen!

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by Martijn & Ruud

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
nl_NL

LET OP; van zaterdag 8 tot en met dinsdag 18 juni is onze patisserie gesloten. Bestellingen geplaatst in de dagen voor 8 juni worden uiterlijk op 7 juni gemaakt en verstuurd. Alle bestelling vanaf 7 juni worden op donderdag 20 juni verstuurd.

Vanaf dinsdag 18 juni geldt weer onze standaard;  Alle koekjes bestellingen worden dan weer binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De levertijd voor de chocoladeproducten is altijd in overleg

  Klik hier voor meer informatie