Pasen

Een van Chocoloco’s finest! De paaseitjes. Niet zomaar paaseitjes maar paasbonbons.

Net iets groter dan de rest en veel lekkerder dan de rest. Diverse smaken massief of praline gevuld. Verpakt in een biologisch afbreekbaar eierdoosje in diverse kleuren verkrijgbaar. Los per stuk maar helemaal leuk voor onze zakelijke klanten. Je kan de eierdoosjes vanaf 25 stuks namelijk gratis laten voorzien van je eigen wikkel. Dat is wel een heel leuk cadeautje voor je klanten en medewerkers. Onze studio maakt jouw wikkel helemaal op en levert deze aan bij onze drukker. Je hoeft dus helemaal niets zelf te doen.

Maar er is meer voor Pasen! Wat dacht je van onze paaskoekjes en onze gouden paaseitjes. Of de biologisch afbreekbare bekers vol met paaseitjes.

Iemand verrassen met Pasen wordt een eitje!

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by Martijn & Ruud

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
nl_NL

LET OP; van donderdag 6 tot en met dinsdag 18 juni is onze patisserie gesloten. Bestellingen geplaatst in de dagen voor 6 juni worden uiterlijk op 6 juni gemaakt en verstuurd. Alle bestelling vanaf 6 juni worden op donderdag 20 juni verstuurd.

Vanaf dinsdag 18 juni geldt weer onze standaard;  Alle koekjes bestellingen worden dan weer binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De levertijd voor de chocoladeproducten is altijd in overleg.

  Klik hier voor meer informatie