Valentijnsdag

De favo dag van onze patisserie afdeling! Niet vanwege de drukte hoor, want ze zijn vaak blij als deze dag voorbij is, maar vooral om de teksten op en bij de koekjes! 

Natuurlijk kunnen we deze teksten hier niet herhalen, we hebben immers het Chocoloco Valentijnsdag Beroepsgeheim maar dat we creatieve love klanten hebben dat is elk jaar weer duidelijk! 

Wil jij je geliefde verrassen? We hebben een paar mooie Chocoloco specials in onze shop klaargezet.

Allereerst onze Valentijnsdag koekjes pakketten. Hartvormige koekjes in zoete love kleurtjes helemaal gepersonaliseerd met een door jou opgegeven tekst. De Chocoloco biologisch afbreekbare kartonnen lovebekers met de meest heerlijke massieve en gevulde harten bonbons gemaakt van de beste Belgische topchocolade. Allemaal items waarmee je voor de dag kan komen en uiteraard allemaal zorgvuldig en fraai ingepakt voor jouw (geheime) liefde!

Voor alle chocolocolove vragen kan je terecht op info@chocoloco.nl of bel je met de Chocolovefoon 020-6790600

 

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by Martijn & Ruud

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
nl_NL

LET OP; van donderdag 6 tot en met dinsdag 18 juni is onze patisserie gesloten. Bestellingen geplaatst in de dagen voor 6 juni worden uiterlijk op 6 juni gemaakt en verstuurd. Alle bestelling vanaf 6 juni worden op donderdag 20 juni verstuurd.

Vanaf dinsdag 18 juni geldt weer onze standaard;  Alle koekjes bestellingen worden dan weer binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De levertijd voor de chocoladeproducten is altijd in overleg.

  Klik hier voor meer informatie