Binnen 2 tot 4 werkdagen verstuurd in heel Europa

Alle koekjes bestellingen worden binnen twee tot vier werkdagen verstuurd. Latere verzending kan uiteraard ook. Geef in het opmerkingenveld aan wanneer je je bestelling nodig hebt. Heb je heel veel haast met een bestelling laat het ons dan weten. Soms lukt het om je bestelling nog eerder te verzenden dan binnen 4 werkdagen. Let op; de levertijd van de  chocolade producten is altijd in overleg en kan varieren. 
De verzendkosten bedragen standaard € 4,95 voor brievenbuspost en € 7,25 voor de koekjes pakketpost. Elke koekjes bestelling wordt via PostNL My Parcel verzonden met een track en trace code
Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. De chocoladeproducten worden afhankelijk van de order verstuurd met PostNL, DHL of met een directe koerier.

Let op; vanaf 1 juli 2022 laten de PostNL bezorgers geen briefje meer achter als je niet thuis bent. Je wordt alleen via de mail of de PostNL app op de hoogte gehouden van de status van je pakket. Het is dus belangrijk dat je je juiste email adres invoert bij je bestelling. Alleen dan ontvang je de status over je pakketje.

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by Martijn & Ruud

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
nl_NL

LET OP; van zaterdag 8 tot en met dinsdag 18 juni is onze patisserie gesloten. Bestellingen geplaatst in de dagen voor 8 juni worden uiterlijk op 7 juni gemaakt en verstuurd. Alle bestelling vanaf 7 juni worden op donderdag 20 juni verstuurd.

Vanaf dinsdag 18 juni geldt weer onze standaard;  Alle koekjes bestellingen worden dan weer binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De levertijd voor de chocoladeproducten is altijd in overleg

  Klik hier voor meer informatie