Chocoloco Z(m)akelijk

Dit is waar onze roots liggen. Chocolade maken in de meest toffe vormen en met de leukste gekleurde opdrukken en verpakkingen.

Zo maakten we bijvoorbeeld 60.000 chocoladeafstandsbedieningen voor Ziggo. Duizenden rode roosjes van chocola voor Walt Disney Beauty and the Beast en minstens net zoveel groene chocolade katten voor de musical Cats. Chocoladeletters met de letters in de vorm van jouw huisstijl, 5500 chocolade duimpjes voor Mantelzorg Nederland, we maakten de grootste chocoladeletter ter wereld voor KPN en nog veel meer. Het kan bijna niet anders dan dat je ons al eens ergens tegen bent gekomen.

Samen met honderden bedrijven creëren we de leukste ideeën om klanten, medewerkers en relaties te verrassen. Beurzen, evenementen, showrooms, vergaderingen, hotels, makelaars, winkeliers, autodealers en ga zo maar door. Van een leuke gepersonaliseerde give a way van Euro 1,25 tot en met de Gouden Koets van chocola. Alles kan. Benieuwd?

Mail jouw idee naar info@chocoloco.nl en we nemen direct contact met je op.

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by Martijn & Ruud

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
nl_NL

LET OP; van zaterdag 8 tot en met dinsdag 18 juni is onze patisserie gesloten. Bestellingen geplaatst in de dagen voor 8 juni worden uiterlijk op 7 juni gemaakt en verstuurd. Alle bestelling vanaf 7 juni worden op donderdag 20 juni verstuurd.

Vanaf dinsdag 18 juni geldt weer onze standaard;  Alle koekjes bestellingen worden dan weer binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De levertijd voor de chocoladeproducten is altijd in overleg

  Klik hier voor meer informatie