Chocoladeletters

Wist je dat er in Nederland zo ongeveer 21 miljoen chocoladeletters worden verkocht per jaar. Nou doen wij die niet allemaal natuurlijk in de nu bijna 25 jaar dat we bestaan maar we maken er wel heeeel veel.
 

Zo zijn er de kleine chocoladelettertjes, de grote, de dure, de goedkopere, de lekkere en helaas ook de iets minder lekkere. Wij maken ze allemaal behalve die iets minder lekkere natuurlijk. En allemaal van Belgische Topkwaliteit chocolade. Lekker dus!

Waar we sinds 1999 groot mee zijn geworden zijn de chocolade logo letters. Chocoladeletters met daarop het logo van een bedrijf geprint maar juist ook vormen letters die niet standaard zijn. Dan ontwerpen we een mal en maken zo jouw eigen chocoladeletters. Al meer dan 20 jaar maken wij deze letters voor honderden bedrijven in Nederland.

Dan onze kleinere schoenletters. Dezelfde topkwaliteit chocolade alleen dan 40 gram, los per stuk verpakt met je eigen customized kaartje. Dé ideale give-a -way voor bedrijven en bijvoorbeeld winkels.

En wat dacht je van onze Sinterklaas mailings. Van 1 tot 60.000 adressen. En of het nou letters zijn of bonbons, we regelen het allemaal voor je. 

Let op; wees op tijd met je bestellingen want een aantal weken voor 5 december sluiten we af en kunnen we geen orders meer aannemen. Verder informatie via info@chocoloco.nl of bestel direct in onze Sinterklaas shop

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by Martijn & Ruud

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
nl_NL

LET OP; van donderdag 6 tot en met dinsdag 18 juni is onze patisserie gesloten. Bestellingen geplaatst in de dagen voor 6 juni worden uiterlijk op 6 juni gemaakt en verstuurd. Alle bestelling vanaf 6 juni worden op donderdag 20 juni verstuurd.

Vanaf dinsdag 18 juni geldt weer onze standaard;  Alle koekjes bestellingen worden dan weer binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De levertijd voor de chocoladeproducten is altijd in overleg.

  Klik hier voor meer informatie