Net geboren en nu al om op te vreten! 

Dat stond op het geboorte kaartje. Dat om op te vreten sloeg natuurlijk op het meisje dat net geboren was. Het chocolaatje erbij was om het extra loco te maken. Dat ditzelfde geboortekaartje zou zorgen voor het leukste chocoladebedrijf van Nederland wisten we toen natuurlijk nog niet. Nu, alweer bijna 23 jaar later kijken we met trots terug op wat we allemaal al met chocolade hebben gedaan; de grootste chocoladeletter ter wereld hebben we gemaakt. Hofleverancier van de Walt Disney Musicals. We hebben blauwe chocolade olifanten gemaakt, we leverden de grootste en zwaarste chocoladeletter ter wereld voor KPN Rotterdam, 60.000 chocolade afstandsbedieningen en verstuurd naar net zoveel adressen. Honderdduizenden chocolade producten geleverd aan honderden bedrijven en still counting
.
Sinds een jaar of drie zijn we samen met enkele patissiers onze loco koekjes lijn begonnen. En wat begon met een paar koekjes in de keuken is ondertussen uitgegroeid tot een serieuze tak binnen ons bedrijf. Met name de particuliere markt weet ons goed te vinden voor geboortes, huwelijken, verjaardagen, geboortes en nog veel meer.

Dus of je nou 10 koekjes wilt of 60.000 pimpelpaarse chocolade poppetjes verpakt in een gepersonaliseerd doosje. We kunnen het allemaal. Wil jij een familielid, een vriend of vriendin, al je medewerkers of klanten verrassen of bedanken. Dat kan dus. Samen met Chocoloco!

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by Martijn & Ruud

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
nl_NL

LET OP; van donderdag 6 tot en met dinsdag 18 juni is onze patisserie gesloten. Bestellingen geplaatst in de dagen voor 6 juni worden uiterlijk op 6 juni gemaakt en verstuurd. Alle bestelling vanaf 6 juni worden op donderdag 20 juni verstuurd.

Vanaf dinsdag 18 juni geldt weer onze standaard;  Alle koekjes bestellingen worden dan weer binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De levertijd voor de chocoladeproducten is altijd in overleg.

  Klik hier voor meer informatie