Koekjes en bonbons met jouw eigen foto, logo of tekst

Je foto of je logo in kleur op een koekje of een bonbon? Kan dat! Tuurlijk. Chocoloco beschikt over de nieuwste foodprinters waarmee we jouw foto of logo haarscherp op een koekje of een bonbon kunnen printen.

Dus wil jij die leuke vakantiefoto op een koekje? Papa op een bonbon voor Vaderdag? Heb je een suffe vergadering die wel wat Chocoloco kunnen gebruiken? Wil je je verkering verrassen met jouw hoofd op een bonbon of heb je een kledingmerk en wil je foto’s van je hele collectie op een koekje. Dat kan.
Via onze shop kan je een foto of een logo uploaden. De rest doen wij. Zo simpel is ‘t. Gepersonaliseerd zoals jij dat wil. Waar ga jij onze foto en logokoekjes en bonbons inzetten? Voor meer informatie kan je mailen naar info@chocoloco.nl of begin gelijk met ontwerpen!

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by Martijn & Ruud

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
nl_NL

LET OP; van donderdag 6 tot en met dinsdag 18 juni is onze patisserie gesloten. Bestellingen geplaatst in de dagen voor 6 juni worden uiterlijk op 6 juni gemaakt en verstuurd. Alle bestelling vanaf 6 juni worden op donderdag 20 juni verstuurd.

Vanaf dinsdag 18 juni geldt weer onze standaard;  Alle koekjes bestellingen worden dan weer binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De levertijd voor de chocoladeproducten is altijd in overleg.

  Klik hier voor meer informatie