Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Chocoloco B.V. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Chocoloco B.V. verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Chocoloco B.V. worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Chocoloco B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Chocoloco B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Chocoloco B.V. opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Chocoloco B.V. alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Chocoloco B.V. niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. 

Verwijzingen naar sites die niet door Chocoloco B.V. worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Chocoloco B.V. uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Chocoloco B.V. worden onderhouden wordt afgewezen.

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by Martijn & Ruud

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
nl_NL

LET OP; van donderdag 6 tot en met dinsdag 18 juni is onze patisserie gesloten. Bestellingen geplaatst in de dagen voor 6 juni worden uiterlijk op 6 juni gemaakt en verstuurd. Alle bestelling vanaf 6 juni worden op donderdag 20 juni verstuurd.

Vanaf dinsdag 18 juni geldt weer onze standaard;  Alle koekjes bestellingen worden dan weer binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De levertijd voor de chocoladeproducten is altijd in overleg.

  Klik hier voor meer informatie