Voetbal

Van 14 juni tot en met 14 juli is het zover! Het EK voetbal in Duitsland en natuurlijk is het Nederlands Elftal erbij! Speciaal voor dit EK hebben we een paar mooie oranje items voor jullie geselecteerd. 

Zin om vast een leuke oranje EK actie samen met ons te bedenken? Hoe leuk is het om iemand onze biologisch afbreekbare kartonnen beker propvol met oranje voetbal bonbons. Gemaakt van de beste Belgische chocolade. Vanaf 3 bekers verkrijgbaar en als je wilt kunnen we vanaf 25 bekers de deksel helemaal gratis personaliseren. Of wat dacht je van oranje voetbalshirt koekjes met je eigen rugnummer! Ook leuk. Of een gepersonaliseerd bakje vol met oranje bonbons. Bekijk al onze sportieve mogelijkheden. En wil je iets anders? Mail je vraag naar info@chocoloco.nl of klik direct op een van producten hieronder. 

Selecteer & bestel

fil choco

© 2022 All rights reserved​

Made with ❤ by Martijn & Ruud

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
nl_NL

LET OP; van donderdag 6 tot en met dinsdag 18 juni is onze patisserie gesloten. Bestellingen geplaatst in de dagen voor 6 juni worden uiterlijk op 6 juni gemaakt en verstuurd. Alle bestelling vanaf 6 juni worden op donderdag 20 juni verstuurd.

Vanaf dinsdag 18 juni geldt weer onze standaard;  Alle koekjes bestellingen worden dan weer binnen 2-4 werkdagen verstuurd. De levertijd voor de chocoladeproducten is altijd in overleg.

  Klik hier voor meer informatie